Skip to main content

Lage inzet blackjack

Bij lage inzet blackjack ga je blackjack spelen zoals altijd, maar dan met een lage inzet. Een lage inzet kan verschillende redenen hebben. Je speelt niet voor de winst, maar je wil echt van het spel genieten en daarom zo lang mogelijk willen doen met het gestorte bedrag.

Maar het kan ook zijn dat je een strategie jezelf eigen wil maken. Door middel van de strategie die je jezelf hier nu aan kunt leren kun je ervoor zorgen dat je hem snel door krijgt en misschien later wel toe wil passen met grotere inzetten.

Door een lage inzet toe te passen kom je er achter wat de gevolgen zijn als je een strategie inzet en kun je ook wanneer je verliest, niet wakker liggen want je verliest een klein bedrag. Het is daarom even afwachten wat het strategie met je gaat doen, maar voor iedereen gelden andere wensen en behoeften.

CasinoWebsite
NIKS TE MELDENGEEN #ADS TOEGESTAAN

Wat kost gokken jou? Stop op tijd (18+) – Bonussen 24+

Soms wil je juist alleen maar op je gevoel spelen en dat kan ook met de lage inzet blackjack. Je komt er snel achter hoeveel winkansen je vandaag hebt. Kies daarom ook voor lage inzet blackjack als je toch blackjack wil spelen, maar geen hoge bedragen in wilt zetten. Ook om een strategie te oefenen en om de risico’s van het spel te leren kennen, is een lage inzet een goede keuze.

Blackjack oefenen
Je kunt nu blackjack oefenen als je het spel beter wilt leren kennen. Maar bij blackjack oefenen kun je ook denken aan het oefenen van een strategie. Een strategie die veel mensen zich eerst eigen maken is de martingale strategie. Deze strategie ken je misschien wel van roulette en kun je heel gemakkelijk leren. Je hebt hierbij een begin inzet, als je dan verloren hebt dan verdubbel je bij de volgende ronde je inzet. Wanneer je dan hebt gewonnen kies je weer een nieuwe begin inzet en als je dan verliest verdubbel je deze inzet weer. Je blijft je inzet verdubbelen tot je hebt gewonnen. Daardoor heb je namelijk wanneer je wint meteen de inzet van de vorige ronden ook weer terug verdiend.

Geld inzetten
Voordat je begint met spelen, is het goed om eerst geld in te zetten en dan worden de kaarten gedeeld. Je kunt met een lage inzet beginnen zoals met 10 eurocent. Bij 10 cent blackjack is dit altijd de basis inzet en daar kun je dus ook voor kiezen. Het geeft je veel voordelen. Voor een laag bedrag kun je namelijk veel geld ronden spelen en hoef je niet zo vaak geld te storten. Je kunt geld verliezen, je kunt geld winnen en in beide situaties gaat het niet over heel erg hoge bedragen. Als je toch voor geld wilt spelen, maar je wil nog niet zoveel geld inzetten of gewoon rustig aan beginnen, dan is dit een goede manier om er achter te komen hoeveel je in wilt zetten en hoeveel je dan kunt winnen. Je kunt ook de spelregels beter onder de knie krijgen en bekijken wat de risico’s zijn als je een bepaalde stap gaat zetten. Zorg er daarom voor dat je precies weet welke waarden de kaarten hebben zodat je aan de hand daarvan snel een keuze kunt maken wat je deze ronde gaat doen, passen of toch nog een kaart nemen?